Summertime seizoen 3 vanaf 4 mei op Netflix

Vanaf 4 mei 2022 is Summertime seizoen 3 te zien op Netflix. Ben je klaar voor een laatste comeback aan de kust van Cesenatico? In het derde en laatste seizoen zullen de hoofdrolspelers van Summertime een aantal moeilijke keuzes moeten maken terwijl ze proberen te begrijpen wie ze echt willen zijn. Bekijk hieronder de trailer.

Summertime seizoen 3

Het eerste seizoen van Summertime speelt zich af aan de Italiaanse kust van de Adriatische zee, en gaat over Ale en Summer. De twee komen uit heel verschillende milieus, maar de aantrekkingskracht tussen hen is onmiskenbaar. Het wordt een onvergetelijke vakantie die hun leven voor altijd zal veranderen.

De serie is gebaseerd op het boek Tre metri sopra il cielo van Federico Moccia (dit boek werd in 2004 al eens verfilmd). Het duo Mirko Cetrangolo en Anita Rivaroli zijn de mensen achter deze serie. Lorenzo Sportiello en Francesco Lagi hebben de regie in handen. Na de première van het eerste seizoen heeft Netflix de serie verlengd voor een tweede seizoen. In 2021 meldde Netflix dat Summertime werd verlengd voor een derde en laatste seizoen.

De hoofdrollen worden gespeeld door Coco Rebecca Edogamhe, Ludovico Tersigni, Amanda Campana, Andrea Lattanzi.

Summertime seizoen 3 is vanaf 4 mei 2022 te zien op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter