Supernatural seizoen 15 vanaf 1 februari bij Amazon Prime Video

Supernatural seizoen 15 verschijnt vanaf 1 februari bij Amazon Prime Video. Dit is meteen het laatste seizoen. Supernatural gaat over de broers Winchester die het bovennatuurlijke kwaad bestrijden. De bovennatuurlijke dramaserie werd zestien jaar geleden bedacht door Eric Kripke (The Boys). Je kunt de trailer hieronder bekijken.

Supernatural seizoen 15 bij Amazon Prime Video

De epische reis van de gebroeders Winchester eindigt wanneer Supernatural het laatste seizoen ingaat. Sam (Jared Padalecki) en Dean (Jensen Ackles) en de engel Castiel (Misha Collins) hebben monsters, demonen, Hemel en hel overwonnen, en in het 14e seizoen van de serie worstelden de Winchesters met de aartsengel Michael die Dean bezat. In een dappere daad vernietigde Sam en Deans surrogaatzoon Jack (Alexander Calvert) zijn ziel om zijn adoptievader te verlossen. Maar dit bleek een fatale fout te zijn, die leidde tot de dood van Mary Winchester (Samantha Smith). Het 14e seizoen zag ook de terugkeer van John Winchester (Jeffrey Dean Morgan).

In seizoen 15 worden Sam en Dean geconfronteerd met een bedreiging die verder gaat dan waar ze ooit mee hebben geworsteld… alles wat ze zich ooit hadden kunnen voorstellen: God zelf.

De hoofdrollen worden gespeeld door Jared Padalecki, Jensen Ackles, Misha Collins, Alexander Calvert, Jeffrey Dean Morgan.

De langlopende serie is gemaakt door Eric Kripke (The Boys, Timeless, The House with a Clock in Its Walls) met Andrew Dabb en Robert Singer als co-showrunners en uitvoerende producenten. Supernatural kwam eind vorig jaar na vijftien seizoenen ten einde.

Supernatural seizoen 15 is vanaf 1 februari te zien bij Amazon Prime Video.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter