Superstore seizoen 6 vanaf 1 maart op Netflix Nederland

Vorig jaar werd de sitcom Superstore toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Superstore seizoen 6 ontbrak echter nog. Daar komt nu verandering in, want het laatste seizoen zal vanaf 1 maart te zien zijn op Netflix Nederland. De serie volgt de werknemers van de gigantische supermarkt Cloud 9. Bekijk hieronder een trailer.

Superstore seizoen 6 op Netflix

Superstore gaat over een unieke familie van medewerkers in een gigantische winkel. Van heldere nieuwkomers tot ervaren veteranen en van onbenullige vakantiekrachten tot gedreven managers. Samen gaan ze de dagelijkse sleur aan van hondsdolle koopjesjagers, rellen veroorzakende aanbiedingen en slaapverwekkende trainingssessies.

De hoofdrollen worden gespeeld door America Ferrera, Ben Feldman, Lauren Ash, Colton Dunn, Nico Santos, Nichole Sakura, Mark McKinney, Kaliko Kauahi.

Superstore is een Amerikaanse komedieserie bedacht door Justin Spitzer. De serie wordt geproduceerd door Universal Television en The District. De serie werd voor het eerst uitgezonden op 30 november 2015 op NBC.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter