Survivalshow Million Dollar Island vanaf 6 maart op SBS6 én Prime Video

De spectaculaire survivalshow Million Dollar Island is vanaf zondag 6 maart 2022 te zien op SBS6. Eén uur na uitzending is de aflevering ook beschikbaar op streamingdienst Amazon Prime Video. De presentatie is in handen van voormalig judoka Dennis van der Geest. De show is geproduceerd door Monday Media, het bedrijf dat eerder Strix Television heette en verantwoordelijk is voor Expeditie Robinson.

Million Dollar Island op SBS6 én Prime Video

Een onbewoond eiland. 100 wildvreemden. 2 maanden overleven. En één miljoen euro aan prijzengeld. Dat zijn de pijlers van het gloednieuwe survival realityprogramma Million Dollar Island. Maar overleven in de wildernis met minimale middelen is niet het enige waar het om draait. Elke deelnemer start met een polsbandje dat 10.000 euro waard is. Met het spelen van spellen kunnen de eilandbewoners polsbandjes winnen en verliezen. Ze kunnen ook bandjes krijgen. Als iemand opgeeft en vertrekt omdat het te zwaar wordt, moet hij zijn bandje(s) weggeven aan één van de achterblijvers. Zo kan vriendschap een fortuin opleveren. Welke eilandbewoners houden het tot het einde vol en met hoeveel geld verlaten zij het eiland?

Million Dollar Island is niet alleen een next level survival programma. Het is ook een fascinerend sociaal experiment waarin het draait om hechte vriendschappen, onvoorstelbaar doorzettingsvermogen en geheime samenzweringen.

De reeks is een format van Talpa Concepts en Monday Media en wordt geproduceerd door Monday Media.

Million Dollar Island is vanaf zondag 6 maart wekelijks om 21:30 uur te zien op SBS6 en vervolgens op Amazon Prime Video.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter