Sweet Magnolias vanaf 19 mei op Netflix

Sweet Magnolias is een romantische Netflix serie ontwikkeld door Sheryl J. Anderson en gebaseerd op de Sweet Magnolias romans van Sherryl Woods. De serie heeft rollen voor JoAnna Garcia Swisher, Brooke Elliott en Heather Headley. De serie gaat op 19 mei 2020 in première op Netflix. Bekijk hieronder de trailer.

Goede vriendinnen Maddie, Helen en Dana Sue kennen elkaar al sinds hun high school-tijd. Ze helpen elkaar terwijl ze een balans moeten vinden tussen relaties, familie en carrière in het stadje Serenity, in het zuiden van de Verenigde Staten. Het drietal, dat altijd al droomde van een gezamenlijke onderneming, besluit samen een luxe spa te openen. Maar dan stort het leven van Maddie volledig in: haar huwelijk loopt na twintig jaar stuk. Ze moet helemaal opnieuw beginnen, maar hoe?

Deze Netflix Original is gebaseerd op de gelijknamige populaire boekenreeks van schrijfster Sherryl Woods. In totaal heeft ze maar liefst elf boeken geschreven in deze reeks.

De hoofdrollen worden gespeeld door JoAnna Garcia Swisher, Brooke Elliott, Heather Headley, Logan Allen, Anneliese Judge, Carson Rowland, Justin Bruening, Chris Klein, Jamie Lynn Spears.

Sweet Magnolias is vanaf 19 mei te zien op Netflix.