Sweetness in the Belly trailer met Dakota Fanning

De officiële trailer is vrijgegeven van de aanstaande filmadaptatie van Sweetness In The Belly, gebaseerd op de gelijknamige bestseller van auteur Camilla Gibb. Bekijk deze hieronder. Met Dakota Fanning als een Britse vrouw die in de steek werd gelaten door haar ouders in Ethiopië, ging de film in wereldpremière op het Toronto International Film Festival 2019 en staat gepland voor digitale release op 8 mei. Bekijk de video hieronder (via Fandango).

Sweetness in the Belly volgt het verhaal van Lilly, een Britse vrouw die wees werd toen haar ouders haar in Ethiopië achterlieten. Jaren later, als de burgeroorlog uitbreekt, wordt ze gedwongen het land te ontvluchten waar ze was opgegroeid voor Engeland. Vervolgens ontmoet en wordt ze bevriend met Amina, een Ethiopische vluchteling die ook dezelfde oorlog is ontvlucht. Samen beginnen ze aan een missie om mensen te herenigen met hun verdwenen families.

De film heeft rollen voor Dakota Fanning (I Am Sam, The Runaways) als Lilly, Wunmi Mosaku (Damilola, Our Loved Boy) als Amina, Kunal Nayyar (The Big Bang Theory) als Dr.Robin Sathi en Yahya Abdul-Mateen II (Watchmen, Candyman) als Aziz Abdul Nasser.

Sweetness in the Belly wordt geregisseerd door Zeresenay Berhane Mehari op basis van een scenario geschreven door Laura Phillips. De film is geproduceerd door Jennifer Kawaja, Alan Moloney, Susan Mullen en Julia Sereny.