Tall Girl 2 vanaf 11 februari op Netflix

Netfilx kwam in 2019 met Tall Girl. Een film over een meisje genaamd Jodi dat heel onzeker is over haar grote lengte. Maar al gauw beseft ze dat ze zo veel meer is dan haar onzekerheden alleen en lukt het haar zelfs om de liefde te vinden. Het vervolg Tall Girl 2 verschijnt vanaf 11 februari op Netflix. Bekijk hieronder de trailer.

Tall Girl 2

Na haar inspirerende toespraak op het schoolbal is Jodi (Ava Michelle) niet langer het ‘lange meisje’. Ze is populair, zelfverzekerd, heeft een vriendje en heeft zojuist de hoofdrol in de schoolmusical van dit jaar gekregen. Maar als de druk van haar pas verworven populariteit toeneemt, nemen ook haar onzekerheden toe, en worden er nieuwe relaties gevormd terwijl oude relaties op de proef worden gesteld. Naarmate de wereld die ze heeft opgebouwd om haar heen afbrokkelt, beseft Jodi dat ‘groot zijn’ nog maar het begin was.

De films heeft hoofdrollen voor Ava Michelle, Sabrina Carpenter, Griffin Gluck en Steve Zahn.

De film is geregisseerd door Emily Ting (Already Tomorrow in Hong Kong) op basis van een scenario door Sam Wolfson (die ook de eerste film schreef).

Tall Girl 2 verschijnt 11 februari 2022 op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter