Tatiana Maslany hoofdrol in Disney+’s She-Hulk

Slechts een paar dagen nadat bekend werd dat Kat Coiro (Marry Me) de serie zal regisseren en uitvoerend produceren, heeft Disney+’s She-Hulk eindelijk een titulaire ster gevonden in Tatiana Maslany. Ze voert de laatste gesprekken om de hoofdrol te spelen in de spin-off van Marvel Cinematic Universe. Dit meldt Variety.

De 34-jarige actrice brak voor het eerst door met haar hoofdrollen in BBC’s Orphan Black, waarvoor ze werd genomineerd voor drie Emmy’s en een Golden Globe en de eerste mee naar huis nam in 2016.

Tatiana Maslany hoofdrol in She-Hulk

De She-Hulk serie werd vorig jaar officieel aangekondigd door Marvel’s chief creative officer Kevin Feige, samen met de twee andere MCU-shows Ms. Marvel en Moon Knight. Dit markeert het live-action debuut van de iconische superhelden, die naar verwachting ook in toekomstige MCU-films te zien zullen zijn.

De serie wordt ontwikkeld en geschreven door Jessica Gao, de Emmy-winnende schrijfster achter Rick and Morty‘s veelgeprezen aflevering ‘Pickle Rick’ uit seizoen 3.

She-Hulk wordt ontwikkeld en geschreven door Jessica Gao. She-Hulk debuteerde in Marvel Comics ‘Savage She-Hulk’ # 1 in 1980, gemaakt door schrijver Stan Lee en kunstenaar John Buscema. Haar alter ego is Jennifer Walters, de nicht van Bruce Banner / Hulk, die na te zijn neergeschoten een bloedtransfusie van Bruce krijgt die haar in een vergelijkbaar groen monster verandert. Ze werd later lid van de Avengers en verving kort Ben Grimm in The Fantastic Four.

She-Hulk is een van de vele eigendommen die Marvel Studios momenteel aan het ontwikkelen is voor de aanstaande streamingdienst Disney+, waaronder The Falcon and the Winter Soldier, Loki, What If … ?, WandaVision, Hawkeye, Moon Knight en Ms. Marvel. De Winter Soldier-serie zal de eerste zijn die in première gaat, met het eerste seizoen van zes afleveringen gepland voor augustus 2020.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter