Taylor-Joy, Hemsworth & Abdul-Mateen II hoofdrollen in Furiosa prequel

Er werd veel gesproken over de hoofdrol in George Miller‘s Mad Max: Fury Road prequel, welke gaat over Imperator Furiosa. Nu heeft Warner Bros. de film officieel groen licht gegeven met Anya Taylor-Joy (The New Mutants) in de hoofdrol. Chris Hemsworth (Extraction) en Yahya Abdul-Mateen II (Watchmen). Dit meldt Deadline.

De gesprekken voor de Furiosa prequel begonnen eind maart in de hoop nieuwe projecten de komende 12 maanden groen licht te geven, waaronder Miller, die een aantal actrices op het oog had om een ​​jongere versie van
Charlize Theron‘s personage te spelen.

De film wordt beschreven als een op zichzelf staand verhaal dat zal ingaan op de oorsprong van het personage dat eerder door Theron (The Old Guard) werd gespeeld, voordat ze de paden kruiste met de gelijknamige antiheld van de Mad Max franchise. Miller zal regisseren en mede-schrijven en produceren naast zijn partner Doug Mitchell.

Furiosa prequel

Mad Max: Fury Road verscheen in mei 2015 en het verhaal van Max Rockatansky, gespeeld door Tom Hardy (Inception, The Dark Knight Rises). De film speelt zich af in een grimmig woestijnlandschap waar de mensheid is gebroken en waar bijna iedereen gek is en vecht voor de noodzakelijkheden van het leven. In deze wereld van vuur en bloed zijn twee rebellen op de vlucht die misschien wel de orde zouden kunnen herstellen. Max (Tom Hardy), een man van actie en weinig woorden, tracht gemoedsrust te vinden na het verlies van zijn vrouw en kind in de nasleep van de chaos. Furiosa (Charlize Theron), een vrouw van actie die haar pad naar overleving kan bereiken als ze door de woestijn geraakt terug naar het vaderland uit haar kindertijd.

Mad Max: Fury Road heeft ook rollen voor Nicholas Hoult (Warm Bodies, X-Men: Days of Future Past), Hugh Keays-Byrne (Mad Max, Sleeping Beauty), Nathan Jones (Conan the Barbarian, Troy), Zoe Kravitz (Divergent, X-Men: First Class), Riley Keough (The Runaways, Magic Mike) en Rosie Huntington-Whiteley (Transformers: Age of Extinction).

Wat denk je van een Furiosa prequel? Laat het ons weten in de comments!

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter