Teaser voor Alvin and the Chipmunks: The Road Chip

De drie leukste chipmunks zijn terug! Dit keer reizen Alvin, Simon en Theodore af naar Miami. De eerste teaser voor Alvin and the Chipmunks: The Road Chip is verschenen. Deze is hieronder te bekijken.

Alvin and the Chipmunks: The Road Chip

Door een reeks van misverstanden, zijn Alvin, Simon en Theodore er van overtuigd dat Dave zijn nieuwe vriendin in New York ten huwelijk gaat vragen…, en hen laat vallen. Ze hebben drie dagen de tijd om naar New York te komen en Dave van gedachten te laten veranderen. Hiermee voorkomen ze niet alleen dat ze hun vriend verliezen maar ook dat ze een verschrikkelijke stiefbroer krijgen.

De film is een live-action/animatiefilm die echte beelden combineert met animatie. De film is een vervolg van de in 2011 uitgebrachte film Alvin and the Chipmunks: Chipwrecked en is het vierde deel van de reeks.

De cast bestaat onder andere uit Tony Hale, Justin Long, Jason Lee, Matthew Gray Gubler en Jesse McCartney. De regie is in handen van Walt Becker en het scenario is afkomstig van Randi Mayem Singer en Adam Sztykiel.

Alvin and the Chipmunks: The Road Chip gaat in februari 2016 in première.