Teaser The Defenders onthult verschijningsdatum

Netflix heeft onderstaande teaser vrijgegeven voor The Defenders. Deze onthult dat de Marvel/Netlfix serie vanaf 18 augustus 2017 te zien zal zijn. In de clip zit nog een hint verstopt, namelijk linksboven staat het ip-adres http://23.253.120.81 dat verwijst naar de website van de New York Bulletin, een fictieve krant uit Daredevil. Op de site staan verschillende artikelen over het viertal.

Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage en Iron Fist gaan de strijd aan met gemeenschappelijke vijanden wanneer New York wordt bedreigd door een duistere samenzwering.

The Defenders heeft hoofdrollen voor Charlie Cox als Matt Murdock/Daredevil, Krysten Ritter als Jessica Jones, Mike Colter als Luke Cage en Finn Jones als Danny Rand/Iron Fist. Daarnaast zien we de terugkeer van Elden Henson als Foggy Nelson, Deborah Ann Woll als Karen Page, Eka Darville als Malcolm, Carrie-Anne Moss als Jeri Hogarth, Scott Glenn als Stick, Jessica Henwick als Colleen Wing, Elodie Yung als Elektra, Rachael Taylor als Trish Walker, Simone Missick als Misty Knight en Rosario Dawson als Claire Temple.

Marvel’s The Defenders is een miniserie gemaakt door Douglas Petrie en Marco Ramirez voor Netflix. Het is gebaseerd op de Marvel Comics-personages Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage en Iron Fist, die het gelijknamige superheldenteam vormen. Het speelt zich af in het Marvel Cinematic Universe (MCU) en erkent de continuïteit van de films van de franchise. Het wordt geproduceerd door Marvel Television in samenwerking met ABC Studios, Nine and a Half Fingers, Inc. en Goddard Textiles, met Ramirez als showrunner.

The Defenders gaat op 31 juli 2017 in première op Netflix.