Teaser en poster Disney’s Pete’s Dragon

De live-action/animatiefilm Pete’s Dragon (Nederlandse titel Peter en de Draak) van Walt Disney uit 1977 krijgt dit jaar een remake. Er is vandaag een teaser vrijgegeven. Tevens hebben we ook een nieuwe poster. Deze kun je hieronder bekijken.

Pete’s Dragon

Pete’s Dragon

Al jaren maakt houtsnijder meneer Meacham kinderen blij met zijn verhalen over een woeste draak die diep in de donkere bossen van de Pacific Northwest woont. Zijn dochter Grace, die werkt als boswachter, vindt die verhalen maar ongeloofwaardig. Totdat zij Pete ontmoet. Pete is een mysterieuze jongen zonder huis en familie die samen beweert te leven met een gigantische, groene draak genaamd Elliott. De beschrijvingen die Pete over de draak vertelt, lijken verdacht veel op de draak uit de verhalen van meneer Meacham. Daarom gaat Grace samen met haar vriendin Natalie op zoek naar de waarheid. Een zoektocht die resulteert in wonderlijke vriendschappen.

In Pete’s Dragon wordt de hoofdrol gespeeld door Oakes Fegley, als de jongen Pete. Wie de stem van zijn beste vriend Elliot de draak zal inspreken is nog niet bekend. Andere rollen zijn voor Oona Laurence, Bryce Dallas Howard, Robert Redford, Karl Urban, Wes Bentley en Craig Hall.

De film wordt geregisseerd door David Lowery op basis van een scenario door Lowery & Toby Halbrooks.

Pete’s Dragon zal vanaf 5 oktober 2016 te zien zijn in de Nederlandse bioscoop.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter