Teaser en premièredatum voor Hulu film Bad Hair

Het is zes jaar geleden dat Justin Simien doorbrak met zijn regiedebuut Dear White People en nu heeft Hulu de eerste teaser en de premièredatum onthuld voor zijn tweede speelfilm, de horrorsatire Bad Hair. De teaser is hieronder te zien!

Bad Hair op Hulu

Deze horrorsatire die zich afspeelt in 1989, volgt een ​​ambitieuze jonge vrouw (Elle Lorraine) die een weave krijgt om door te breken in de door beelden geobsedeerde wereld van muziektelevisie. Haar bloeiende carrière brengt echter hoge kosten met zich mee als ze zich realiseert dat haar nieuwe haar een eigen mening kan hebben.

De cast voor de film bestaat uit Elle Lorraine (Insecure), Vanessa Williams (TOTS), Lena Waithe (Westworld), Laverne Cox (Charlie’s Angels), Jay Pharoah (Unsane), Kelly Rowland (A Black Lady Sketch Show), Blair Underwood (When They See Us), James Van Der Beek (Pose) en Usher Raymond (Hustlers).

Bad Hair is geschreven en geregisseerd door Simien, die ook als producer fungeert naast Julia Lebedev, Angel Lopez en Eddie Vaisman. Uitvoerend producenten zijn onder meer Leonid Lebedev, Oren Moverman en Alex G. Scott. De film is geproduceerd door Sight Unseen in samenwerking met Culture Machi.

De horrorsatire Bad Hair gaat op vrijdag 23 oktober in première op Hulu!

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter