Teaser en uitzenddatum Daredevil seizoen 2 bekend

De serie Daredevil was voor Netflix en Marvel Entertainment vorig jaar een grote hit. Tot op heden weten we nog niet veel over het nieuwe seizoen, maar vandaag krijgen we wel een blik op Daredevil seizoen 2 in de vorm van een nieuwe teaser. Ook kunnen wij melden dat op 18 maart 2016 alle afleveringen op Netflix uitkomen.

Daredevil seizoen 2

De serie draait om Matt Murdock en zijn eerste avonturen als Daredevil. Charlie Cox speelt de blinde advocaat Matt Murlock die samen met zijn beste vriend een nieuw advocatenkantoor is begonnen. ‘s Avonds gaat hij gemaskerd de straten van Hell’s Kitchen op om daar de georganiseerde misdaad aan te pakken, die in handen is van een mysterieuze ‘Mr. Fisk’.

In het tweede seizoen van Daredevil gaat de kijker kennismaken met de twee nieuwe personages Frank Castle a.k.a. The Punisher (Jon Bernthal) en Elektra Natchios (Elodie Yung). Daarnaast keren Karen Page (Deborah Ann Woll), Foggy Nelson (Elden Henson) en Claire Temple (Rosario Dawson) allemaal terug.

De reeks, die gebaseerd is op de gelijknamige superheld van Marvel, werd ontwikkeld door Drew Goddard. Op 10 april 2015 ging het eerste seizoen in première op Netflix. Daredevil maakt deel uit van de Marvel Cinematic Universe en speelt zich af na de gebeurtenissen in de film The Avengers.

De eerste seizoenen van Daredevil en Jessica Jones zijn te zien op Netflix. In 2016 zal Luke Cage  te zien zijn. Van Iron Fist en The Defenders zijn nog geen datums bekend.