Teaser onthult releasedatum The Christmas Chronicles 2

Netflix heeft de teaser vrijgegeven van The Christmas Chronicles 2, het aanstaande vervolg op de kerstkomedie van Chris Columbus (The Help, Harry Potter and the Sorcerer’s Stone, Home Alone). De trailer is hieronder te bekijken. We zien de terugkeer van Kurt Russell als kerstman en Goldie Hawn als mevrouw Claus. De film zal vanaf woensdag 25 november beschikbaar zijn op Netflix.

The Christmas Chronicles 2

The Christmas Chronicles vertelt het verhaal van een broer en zus, Teddy Pierce (Judah Lewis) en Kate (Darby Champ), die het plan hebben om op Kerstavond de Kerstman (Kurt Russell) op te wachten en te filmen. Hun plan verandert draait echter uit op een onverwachte reis waar de meeste kinderen alleen maar van kunnen dromen. Nadat ze de Kerstman hebben gespot, sluipen ze in zijn slee, waardoor de slee crasht en Kerstmis bijna ontspoort. Tijdens hun wilde nacht, werken Kate en Teddy samen met de Kerstman, zoals je hem nog nooit eerder gezien hebt, en zijn trouwe elfjes om Kerstmis te redden voordat het te laat is. Het eerste deel is geschreven door Matt Lieberman en geregisseerd door Clay Kaytis (The Angry Birds Movie).

In het vervolg op The Christmas Chronicles uit 2018, wordt Kate Pierce – nu een cynische tiener – onverwacht herenigd met de kerstman wanneer een mysterieuze, magische onruststoker genaamd Belsnickel dreigt Kerstmis voor altijd te vernietigen.

Naast Russel en Hawn zullen er ook rollen zijn voor Darby Camp als Kate, Kimberly Williams Paisley als Claire en Judah Lewis als Teddy. Nieuwe toevoegingen aan de cast zijn onder meer Julian Dennison als Belsnickel en Jahzir Bruno als Jack.

The Christmas Chronicles 2 zal vanaf woensdag 25 november beschikbaar zijn op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter