Teaser trailer The Spy Who Dumped Me

Lionsgate heeft een nieuwe teaser trailer vrijgegeven voor de actiekomedie The Spy Who Dumped Me. Deze kun je hieronder bekijken. In de hoofdrollen zien we Mila Kunis (Bad Moms) en Kate McKinnon (Saturday Night Live).

Het duo speelt twee beste vriendinnen, die er achter komen dat het ex-vriendje van één van beide dames een geheim agent was. Ondanks het feit dat ze door hem gedumpt werd raken ze alsnog verstrikt in een hachelijke internationale samenzwering.

De titel, The Spy Who Dumped Me, is natuurlijk een verwijzing naar The Spy Who Loved Me, de tiende film James Bond serie met in de hoofdrollen Roger Moore, Curd Jürgens en Barbara Bach.

De film wordt geregisseerd door Susanna Fogel (Life Partners), naar een scenario van David Iserson. De komedie heeft verder rollen voor Sam Heughan, Justin Theroux, Gillian Anderson, Hasan Minhaj en Ivanna Sakhno. The Spy Who Dumped Me draait vanaf augustus 2018 in de bioscoop.