Teaser trailer voor Hulu’s Veronica Mars seizoen 4

Hulu heeft de officiële teaser trailer vrijgegeven voor Veronica Mars seizoen 4, vol met mysteries, feesten, schandalen en corruptie. Bekijk de trailer hieronder!

Springbreakers worden vermoord in Neptunus, waardoor de toeristische industrie van de kuststad wordt gedecimeerd. Nadat Mars Investigations is ingehuurd door de ouders van een van de slachtoffers om de moordenaar van hun zoon te vinden, wordt Veronica getrokken in een episch mysterie waarin de rijke elites, die het evenement liever kwijt dan rijk zijn, worden opgezet tegen een werkende klasse.

Kristen Bell zal zowel de hoofdrol spelen als uitvoerend produceren, met Rob Thomas, Diane Ruggiero-Wright en Dan Etheridge ook als uitvoerend producent. Thomas zal ook de eerste aflevering schrijven.

Veronica Mars werd oorspronkelijk in 2004 uitgezonden op de UPN, een voorloper van The CW. Veronica’s eerste zaak betrof het oplossen van de moord op haar beste vriend. Ze nam echter ook een assortiment kleinere zaken aan tegen de achtergrond van het grotere verhaal. De serie liep drie seizoenen en 60 afleveringen voordat deze werd geannuleerd. In 2013 steunden Thomas, Bell en het grootste deel van de originele cast en Kickstarter-campagne om een ​​film te financieren. Het werd vervolgens uitgebracht in 2014.

De miniserie met acht afleveringen van Veronica Mars zal op 26 juli debuteren op Hulu.