Teaser trailer voor The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes

Lionsgate heeft een nieuwe teaser trailer uitgebracht waarin het logo wordt onthuld voor de prequel The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes, met in de hoofdrollen Rachel Zegler en Tom Blyth. De releasedatum voor de film is 17 november 2023. Bekijk hieronder de teaser trailer van The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes.

The Hunger Games The Ballad of Songbirds and Snakes

Jaren voordat hij de tirannieke president van Panem zou worden, is de 18-jarige Coriolanus Snow de laatste hoop voor zijn vervagende afstamming, een eens zo trotse familie die uit de gratie is gevallen in een naoorlogs Capitool. Nu de 10e jaarlijkse Hunger Games snel nadert, is de jonge Snow gealarmeerd wanneer hij wordt toegewezen als mentor aan Lucy Gray Baird, een meisje van het verarmde District 12. Maar nadat Lucy Gray alle aandacht van Panem opeist door uitdagend te zingen tijdens de oogstceremonie, denkt Snow dat hij de kansen in hun voordeel kan omdraaien. Door hun instinct voor showmanschap en hernieuwde politieke kennis te verenigen, zal Snow en Lucy’s race tegen de klok om te overleven uiteindelijk onthullen wie een zangvogel is en wie een slang.

De film is gebaseerd op de prequel-roman van Suzanne Collins, die in 2020 werd uitgebracht. Geschreven door Michael Lesslie op basis van een concept van Collins en Michael Arndt, zal de film worden geregisseerd door Francis Lawrence, regisseur van The Hunger Games-films. Het zal worden geleid door franchiseproducent Nina Jacobson en haar productiepartner Brad Simpson, samen met Francis Lawrence. Suzanne Collins, Tim Palen en Jim Miller zullen optreden als uitvoerende producenten. Meredith Wieck en Scott O’Brien houden toezicht namens de studio.

De originele The Hunger Games-films maakten van Jennifer Lawrence een internationale superster. Andere rollen waren er voor Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Lenny Kravitz, Elizabeth Banks, Sam Claflin, Stanley Tucci en wijlen Philip Seymour Hoffman. The Hunger Games filmfranchise bestaande uit vier films (The Hunger Games, Catching Fire, Mockingjay-Part 1, Mockingjay- Part 2) bracht wereldwijd meer dan $2 miljard op.

The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes draait vanaf 17 november 2023 in de bioscoop.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter