Teaser trailer voor The Report met Adam Driver

Amazon Studios heeft de officiële teaser trailer vrijgegeven voor Scott Z. Burns‘ aankomende regiedebuutfilm The Report, gebaseerd op actuele gebeurtenissen na de aanslagen van 9/11. De film zal op 15 november worden uitgebracht en zal op 29 november beschikbaar zijn voor streaming, exclusief op Amazon Prime. In de hoofdrollen zien we Academy Award genomineerden Adam Driver en Annette Bening. Je kunt de trailer van The Report hieronder bekijken.

The Report met Adam Driver

The Report volgt het verhaal van de idealistische medewerker Daniel J. Jones (Adam Driver), die door zijn baas Senator Dianne Feinstein (Annette Bening) wordt belast met het leiden van een onderzoek naar het CIA’s Detention and Interrogation Program, dat in de nasleep van 9 / 11 is opgezet. Jones’ zoektocht naar de waarheid leidt tot explosieve bevindingen die de grenzen onthullen waar de top inlichtingendienst van het land zich begaf om bewijsmateriaal te vernietigen, de wet te ondermijnen en een geheim voor het Amerikaanse publiek te verbergen. Het thrillerdrama is geschreven en geregisseerd door Burns, die bekend staat om zijn werk aan de hit The Bourne Ultimatum uit 2007, evenals de veelgeprezen Steven Soderbergh-films Contagion en Side Effects.

The Report bevat verder rollen voor Jon Hamm, Sarah Goldberg, Michael C. Hall, Douglas Hodge, Fajer Kaisi, Ted Levine, Jennifer Morrison, Tim Blake Nelson, Linda Powell, Matthew Rhys, T. Ryder Smith, Corey Stoll en Maura Tierney. De film wordt geproduceerd door Burns, Jennifer Fox, Danny Gabai, Eddy Moretti, Steven Soderbergh en Michael Sugar.