Trailer voor Yellowstone prequel serie 1923

Paramount+ heeft de eerste trailer vrijgegeven voor Yellowstone prequel serie 1923 met in de hoofdrollen Harrison Ford en Helen Mirren1923 is vanaf 16 januari 2023 te zien op SkyShowtime.

De trailer biedt ons een voorproefje van de actievolle sequenties van de serie met Ford en Mirren. Het benadrukt de gevaarlijke en gewelddadige inspanningen die de familie Dutton heeft ondernomen om hun nalatenschap en rijkdom veilig te stellen.

1923 trailer

Het vijfde seizoen van Yellowstone, met Kevin Costner in de hoofdrol, is net van start gegaan. De serie is bijzonder populair en het aanhoudende succes leidde er al toe dat Paramount de prequelserie 1883 ontwikkelde die eveneens een groot succes is geworden op de streamingdienst Paramount+.

1923 richt zich op de volgende twee generaties van de familie Dutton terwijl ze worstelen om historische droogte, wetteloosheid en verboden, en een epidemie van veediefstal te overleven. Ze vochten allemaal onder de wolk van de grote depressie van Montana, die bijna een decennium aan de natie voorafging. De serie gaat ook in op het einde van de Eerste Wereldoorlog, die plaatsvond in 1918.

Harrison Ford en Helen Mirren worden vergezeld door Brandon Sklenar, Darren Mann, Michelle Randolph, James Badge Dale, Marley Shelton, Brian Geraghty, Aminah Nieves, Julia Schlaepfer en Jerome Flynn.

De serie is een vervolg op de Yellowstone-prequel 1883, die een generatie van de familie Dutton volgde terwijl ze door het land verhuisden om zich in Montana te vestigen. Het verscheen op Paramount+ in december 2021 en had hoofdrollen voor Tim McGraw, Faith Hill en Sam Elliott.

Taylor Sheridan en John Linson creëerden de serie en is uitvoerend producent samen met Art Linson, David C. Glasser, Ron Burkle, Bob Yari en Ben Richardson. MTV Entertainment Studios, 101 Studios en Bosque Ranch Productions produceren.

1923 is vanaf 16 januari 2023 te zien op SkyShowtime.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter