Teaser voor Baz Luhrmann’s Elvis film

Regisseur Baz Luhrmann heeft de eerste teaser trailer gedeeld voor zijn aanstaande Elvis Presley biopic, getiteld Elvis. Deze kun je hieronder bekijken. De film zal zich specifiek richten op de relatie tussen Elvis, gespeeld door Austin Butler, en zijn beruchte manager kolonel Tom Parker, gespeeld door Tom Hanks. Oorspronkelijk gepland voor een release op 3 juni 2022, is het muzikale drama drie weken uitgesteld en zal het nu op 24 juni 2022 in de bioscoop verschijnen.

Elvis film

Het is een muzikaal drama over het leven en de muziek van Elvis Presley, gezien door het prisma van zijn gecompliceerde relatie met zijn raadselachtige manager, kolonel Tom Parker. Het verhaal duikt in de complexe dynamiek tussen Presley en Parker die meer dan 20 jaar beslaat, van Presleys opkomst tot zijn sterrendom, tegen de achtergrond van het evoluerende culturele landschap en het verlies van onschuld in Amerika. Centraal in die reis staat een van de belangrijkste en invloedrijkste mensen in het leven van Elvis, Priscilla Presley.

Elvis zal worden geleid door Austin Butler als de titulaire King of Rock, Tom Hanks als Presley’s manager kolonel Tom Parker en Olivia DeJonge als Presley’s vrouw Priscilla. Ze worden vergezeld door Maggie Gyllenhaal, Rufus Sewell, Yola, Gary Clark Jr., Shonka Dukureh, Shannon Sanders, Lenesha Randolph, Jordan Holland, Kelvin Harrison Jr. en Alton Mason.

De Elvis biopic is geregisseerd en geproduceerd door Baz Luhrmann op basis van een scenario dat hij samen met Sam Bromell, Craig Pearce en Jeremy Doner schreef. Catherine Martin, Gail Berman, Patrick McCormick, Schuyler Weiss produceren.

Elvis wordt op 24 juni 2022 in de bioscoop uitgebracht.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter