Teaser voor BBC’s The War of the Worlds

BBC heeft de eerste teaser vrijgegeven voor hun driedelige adaptatie van H.G. Wells’ The War of the Worlds, die je hieronder kunt bekijken!

The War of the Worlds

The War Of The Worlds is een driedelige serie en gaat over de eerste invasie van buitenaardse wezens van Mars. De serie speelt zich af in Edwardiaans Engeland, in plaats van Amerika, en volgt George en zijn partner Amy. Ze proberen de maatschappij te trotseren en treden op tegen de escalerende terreur van een buitenaardse invasie. De serie vertelt hun verhaal terwijl ze worden geconfronteerd met de escalerende terreur van een buitenaardse invasie, vechten voor hun leven tegen een vijand die hun bevattingsvermogen te boven gaat.

Hoofdrollen zijn er voor Eleanor Tomlinson, Rafe Spall, Robert Carlyle, Rupert Graves.

The War Of The Worlds is een adaptatie van Peter Harness van de klassieke scifi-titel van H.G. Wells. Dit nieuwe driedelige drama wordt geproduceerd door Mammoth Screen voor BBC One en geregisseerd door de bekroonde regisseur Craig Viveiros.

The War of the Worlds (1898), door H.G. Wells, is een sciencefictionroman die gaat over een invasie van buitenaardse wezens in Engeland. Het is een van de oudste en bekendste werken over een buitenaardse invasie, en heeft vele andere auteurs geïnspireerd. Het verhaal is meerdere malen verfilmd en er is tevens een hoorspel van gemaakt. De meest bekendste is waarschijnlijk de Steven Spielberg film uit 2005, met in de hoofdrol Tom Cruise.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter