Teaser voor Don’t Worry Darling met Florence Pugh & Harry Styles

Actrice/regisseur Olivia Wilde heeft op Twitter de officiële releasedatum bevestigd voor de misdaaddrama-horror Don’t Worry Darling van New Line Cinema. De film verschijnt in de bioscoop op 23 september 2022. In de hoofdrollen zien we Oscar-winnaar Florence Pugh en Grammy-winnaar Harry Styles. De aankondiging komt ook met de release van de eerste Don’t Worry Darling teaser die je hieronder kunt bekijken.

Don’t Worry Darling

Don’t Worry Darling wordt geregisseerd door Olivia Wilde op basis van een scenario geschreven door Katie Silberman, die beiden samenwerkten aan Wilde’s veelgeprezen regiedebuut Booksmart. Gebaseerd op het spec-script van Carey en Shane Van Dyke, wordt het project beschreven als een psychologische thriller over een huisvrouw uit de jaren vijftig die een verontrustende waarheid over haar perfecte leven onthult.

De film heeft hoofdrollen voor Florence Pugh, Harry Styles, Chris Pine en Wilde in een belangrijke ondersteunende rol. Ze worden vergezeld door Kiki Layne, Gemma Chan, Nick Kroll, Douglas Smith en Sydney Chandler.

De film wordt geproduceerd door Wilde en Silberman samen met Roy Lee en Miri Yoon van Vertigo Entertainment. Uitvoerende producenten zijn Celia Khong, Richard Brener, Alex G. Scott, Catherine Hardwicke, Shane Van Dyke en Carey Van Dyke.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter