Teaser voor Killing Eve seizoen 3

Op tijd voor Valentijnsdag heeft BBC een nieuwe teaser vrijgegeven voor Killing Eve seizoen 3. De teaser is hieronder te bekijken. Tevens wordt duidelijk dat de serie in april 2020 weer terugkeert! In de hoofdrollen zien we Golden Globe-winnaar Sandra Oh (Grey’s Anatomy) en Jodie Comer!

De serie eindigde met een explosieve cliffhanger aan het einde van seizoen twee, toen Carolyn schijnbaar Eve (Sandra Oh)verraadde voordat Villanelle (Jodie Comer) Eva neerschoot en haar voor dood achterliet in Rome. In het volgende seizoen van Killing Eve vervangt Suzanne Heathcote (Fear the Walking Dead, See) Emerald Fennell als de nieuwe showrunner en hoofdschrijver.

Gebaseerd op de novellen van Luke Jennings, gaat de Killing Eve over twee vrouwen; Eve is een verveelde, opzwepende, beveiligingsfunctionaris, wiens bureau-gebonden baan haar fantasieën om spion te zijn niet vervult. Villanelle is een elegante, getalenteerde moordenaar die zich vastklampt aan de luxe die haar gewelddadige baan haar biedt. Killing Eve overstijgt de typische spionage thriller terwijl deze twee fel intelligente vrouwen, even geobsedeerd door elkaar, het tegen elkaar opnemen in een episch spel van kat en muis.

Killing Eve wordt geproduceerd door Sid Gentle Films Ltd en uitvoerend geproduceerd door Sally Woodward Gentle, Lee Morris, Phoebe Waller-Bridge, Gina Mingacci en Emerald Fennell. Elinor Day fungeert als serieproducent.