Teaser voor M. Night Shyamalan’s Servant

Apple TV+ heeft een gloednieuwe mysterieuze teaser vrijgegeven voor de aankomende psychologische thrillerserie Servant van M. Night Shyamalan. In de hoofdrollen zien we Toby Kebbell (Black Mirror) als Sean Turner, Lauren Ambrose (Six Feet Under) als Dorothy, Nell Tiger Free (Game of Thrones) als Leanne Grayson en Rupert Grint als Julian Pierce. De serie is vanaf 28 november te zien. De trailer is nu hieronder te bekijken.

De serie is bedacht door Tony Basgallop (Berlin Station). Servant volgt het verhaal van een echtpaar uit Philadelphia in rouw nadat een onuitsprekelijke tragedie een breuk in hun huwelijk veroorzaakt en de deur opent voor een mysterieuze kracht om hun huis binnen te komen.

De serie zal 10 afleveringen bevatten en Shyamalan zal de eerste aflevering regisseren. Blinding Edge Pictures zal de serie produceren, met Shyamalan en Ashwin Rajan als de uitvoerende producenten. Jason Blumenthal, Todd Black en Steve Tisch van Escape Artists zullen ook de serie produceren naast Taylor Latham, die zal optreden als co-executive producer.