Teaser voor M. Night Shyamalan’s serie Servant

Apple TV+ heeft een gloednieuwe mysterieuze teaser vrijgegeven voor de aankomende psychologische thriller serie Servant van M. Night Shyamalan. In de hoofdrollen zien we Toby Kebbell (Black Mirror) als Sean Turner, Lauren Ambrose (Six Feet Under) als Dorothy, Nell Tiger Free (Game of Thrones) als Leanne Grayson en Rupert Grint als Julian Pierce. De serie is vanaf 28 november te zien. De trailer is nu hieronder te bekijken.

Servant serie

De serie Servant is bedacht door Tony Basgallop (Berlin Station). Servant volgt het verhaal van een echtpaar uit Philadelphia in rouw nadat een onuitsprekelijke tragedie een breuk in hun huwelijk veroorzaakt en de deur opent voor een mysterieuze kracht om hun huis binnen te komen.

De hoofdrollen zijn voor Toby Kebbell, Lauren AmbroseNell Tiger Free en Rupert Grint.

De serie zal 10 afleveringen bevatten en Shyamalan zal de eerste aflevering regisseren. Blinding Edge Pictures zal de serie produceren, met Shyamalan en Ashwin Rajan als de uitvoerende producenten. Jason Blumenthal, Todd Black en Steve Tisch van Escape Artists zullen ook de serie produceren naast Taylor Latham, die zal optreden als co-executive producer.

Vanaf 28 november zijn de eerste 3 afleveringen van Servant te bekijken op Apple TV+. De volgende afleveringen zullen telkens op vrijdag aan de streamingdienst worden toegevoegd.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter