Teaser voor Nederhorror Sneekweek

Er is een teaser voor aankomende Nederlandse horror film Sneekweek verschenen. Deze kun je hieronder bekijken. De film regisseur Martijn Heijne, moest onlangs een nieuwe distributeur zoeken, aangezien A-film failliet ging. Het project is inmiddels opgepakt door Dutch FilmWorks.

Sneekweek film

Deze sexy thriller draait om zes studenten – 3 meiden, 3 jongens – die los willen gaan tijdens Sneekweek. Maar de week zeilen en wilde feesten begint al met een mysterie: wie heeft de gigantische villa voor hen geregeld? Is het hun stille nieuwe huisgenoot, met wie ze een heftig geheim uit het verleden delen? Who cares; het feest kan beginnen! Maar als Merel (Carolien Spoor) heftige nachtmerries krijgt, gemaskerde figuren ziet rond de villa en één van haar vrienden door een combinatie van medicijnen bizarre bijwerkingen krijgt, verandert de vakantieweek in een gruwelijke nachtmerrie…

De cast heeft namen als Ferry Doedens, Carolien Spoor, Frank Lammers, Marly van der Velden, Jelle de Jong, Jord Knotter, Holly Mae Brood, Yootha Wong-Loi-Sing, Kimberley Klaver.

De film is geregisseerd door Martijn Heijne. Het scenario is afkomstig van Alex van Galen.

Sneekweek is vanaf 21 januari 2016 in de Nederlandse bioscopen te zien.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter