Teaser voor Netflix’s Dear White People

Netflix heeft een releasedatum vrijgegeven voor hun nieuwe serie Dear White People. Dit deed de streamingdienst via onderstaande teaser. De 10 afleveringen tellende serie is vanaf 28 april te zien.

Dear White People

De serie gaat over een groep gekleurde studenten, die zich moeten zien te redden op een voornamelijk blanke universiteit, waar kwesties van racisme snel in de doofpot worden gestopt. De genoemde groep pikt dit soort gedoe echter niet langer, wat de nodige gevolgen heeft.

Samantha White start samen met een aantal andere zwarte studenten een radioprogramma. Hun programma heet Dear White People. Het is hun reactie op discriminatie op de universiteit. Sam leest blanke Amerikanen de les met haar radioprogramma en vertelt de do’s en dont’s over racisme in de samenleving…

De serie heeft hoofdrollen voor Logan BrowningBrandon P. BellAntoinette RobertsonDeRon Horton, John Patrick Amedori, Ashley Blaine Featherson en Marque Richardson.

Dear White People is gebaseerd op de Sundance Award-winnende film van schrijver/regisseur/producent Justin Simien. De serie is geschreven door Simien, wie ook de eerste aflevering zal regisseren. Het is een productie van Lionsgate, wiens zustermaatschappij Roadside Attractions de filmversie in 2014 uitbracht.

Dear White People is vanaf 28 april te zien op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter