Teaser voor Ray Donovan seizoen 7

Showtime heeft de teaser vrijgegeven voor Ray Donovan seizoen 7 met in de hoofdrol Liev Schreiber. Bekijk de teaser hieronder. De serie keert op 17 november terug.

In seizoen 7 maakt Ray ‘vooruitgang’ met zijn psychiater (Alan Alda) terwijl hij vecht met burgemeester Feratti (Zach Grenier), wiens corruptie een stuk van Mickey’s verleden terugbrengt naar New York. Mickey Donovan (Jon Voight) zit in de gevangenis waar hij thuishoort terwijl Daryl (Pooch Hall) een nieuwe liefde op het oog heeft en Terry (Eddie Marsan) een onconventionele genezingsmogelijkheid aangaat.

Josh Hamilton (13 Reasons Why), Kerry Condon (Better Call Saul) en Louisa Krause (The Girlfriend Experience) zullen in seizoen 7 in terugkerende rollen te zien zijn. Hamilton zal Kevin Sullivan spelen, een miljardairmagnaat wiens duistere operaties gevolgen zullen hebben voor het bedrijf van Ray, terwijl Condon de rol speelt van Molly Sullivan, Kevin’s zus en manager van de spraakmakende bedrijven van de familie Sullivan. Krause neemt de rol aan van Liberty, een verleidelijke genezer en leverancier van alternatieve geneeskunde die Terry de bovengenoemde genezingskans biedt.

De serie heeft tevens rollen voor Jon Voight, Eddie Marsan, Dash Mihok, Katherine Moennig, Pooch Hall, Kerris Dorsey, Devon Bagby en Graham Rogers. Ray Donovan is uitvoerend geproduceerd door David Hollander, Mark Gordon, Bryan Zuriff en Lou Fusaro.