Teaser voor romcom serie Love Life met Anna Kendrick

HBO Max heeft een nieuwe teaser vrijgegeven voor Love Life, de romantische komedie-anthologiereeks van Paul Feig. Bekijk de video hieronder. We zien Anna Kendrick‘s Darby en krijgen een voorproefje van de verschillende liefdesverdriet die ze het eerste seizoen zal ervaren. De serie maakt zijn debuut op woensdag 27 mei.

Love Life serie

Love Life is HBO Max’s serie over de reis van de eerste liefde naar de laatste liefde, en hoe de mensen waarmee we onderweg zijn ons maken tot wie we zijn als we uiteindelijk voor altijd bij iemand terechtkomen. De serie volgt elk seizoen de zoektocht van een andere hoofdpersoon naar liefde, waarbij elke aflevering van een half uur het verhaal vertelt van een van hun relaties.

Seizoen 1 bevat rollen voor Anna Kendrick (Pitch Perfect), Zoë Chao (Downhill, Strangers), Peter Vack (Someone Great, The Bold Type), Sasha Compere (Miracle Workers, Uncorked) en Lesley Manville (Phantom Thread, Another Year).

Deze anthologiereeks is van maker en co-showrunner Sam Boyd (In a Relationship) en wordt geproduceerd door Lionsgate Television en Feigco Entertainment. Love Life is ook uitvoerend geproduceerd door Kendrick, Feig en Dan Magnante, samen met Boyd en Bridget Bedard (Transparent, Ramy), die ook een co-showrunner dient. Daarnaast schreef Boyd ook de pilot en regisseerde hij de serie.

De laatste keer dat Kendrick samenwerkte met Feig, produceerde het duo A Simple Favor, met in de hoofdrol Blake Lively. Die film bracht in de Verenigde Staten $ 97,5 miljoen op met een budget van $ 20 miljoen en ontving lovende kritieken.