Teaser voor Sia’s regiedebuut Music met Kate Hudson

De voor een Grammy genomineerde singer-songwriter Sia heeft de eerste teaser-trailer vrijgegeven voor haar aanstaande regiedebuut getiteld Music, met Golden Globe-winnares Kate Hudson die probeert te zorgen voor haar halfzus die autisme heeft. Een andere rol is weggelegd voor Maddie Ziegler, die al jarenlang samenwerkt met Sia. De film gepland voor 12 februari 2021 in geselecteerde IMAX-bioscopen. Bekijk de trailer hieronder!

Sia’s regiedebuut Music

De film volgt het verhaal van Zu, een drugsdealer die recentelijk is afgekickt. Ze wordt onverwacht de nieuwe bewaker van haar tiener halfzus genaamd Music, die op het autismespectrum zit. Zu worstelt in het begin om voor Music te zorgen, een tiener met speciale behoeften, maar met een innerlijke ontdekkingsreis – met hulp van een vriendelijke buur, die beschikt over nuttig advies uit ervaring – brengt ze haar al snel op een oogverblindend pad. De film wordt beschreven als een filmische ervaring die grote muzikale sequenties zal samensmelten met de verhalende vertelling om de heldere en kleurrijke wereld door de ogen van Music te zien.

De hoofdrollen worden gespeeld door Kate Hudson (Almost Famous), Maddie Ziegler (The Book of Henry, West Side Story), Leslie Odom Jr. (Hamilton), Hector Elizondo, Mary Kay Place, Tig Notaro, Ben Schwartz en Juliette Lewis.

Music wordt geregisseerd en geproduceerd door Sia, die ook samen met Dallas Clayton het scenario schreef. De aanstaande albumrelease van de bekroonde artiest zal dienen als de soundtrack van de film met tien originele nummers uitgevoerd door de cast. Naar verwachting zal de film volgend jaar internationaal worden uitgebracht.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter