Teaser voor The New Pope met Jude Law & John Malkovich

HBO heeft een nieuwe teaser vrijgegeven voor The New Pope, met Jude Law (Cold Mountain, The Talented Mr. Ripley, Captain Marvel) en John Malkovich (Heart of Darkness, Bird Box). Bekijk de teaser hieronder.

Terugkerende castleden uit The Young Pope zijn Silvio Orlando, Javier Cámara, Cécile de France, Ludivine Sagnier en Maurizio Lombardi. De nieuwe castleden zijn Henry Goodman, Ulrich Thomsen, Mark Ivanir en Massimo Ghini.

The New Pope is geschreven door Paolo Sorrentino met Umberto Contarello en Stefano Bises. Alle acht afleveringen worden geregisseerd door Academy Award-winnende regisseur Paolo Sorrentino (The Great Beauty, The Young Pope).

The Young Pope vertelde het verhaal van Lenny Belardo, ook bekend als Pius XIII, de eerste Amerikaanse paus in de geschiedenis. Jong en charmant, zijn verkiezing lijkt het resultaat te zijn van een eenvoudige maar effectieve mediastrategie van het College of Cardinals. Maar schijn bedriegt – vooral in de plaats waar mensen het grote mysterie van God hebben gekozen als het kompas dat hun bestaan ​​leidt. Die plaats is het Vaticaan en die mensen zijn de leiders van de kerk. En Pius XIII blijkt de meest mysterieuze en tegenstrijdige van allemaal te zijn. Sceptisch en naïef, ironisch en pedant, vooruitstrevend, twijfelend en resoluut, melancholisch en meedogenloos, probeert Pius XIII de eindeloze rivier van menselijke eenzaamheid over te steken en een God te vinden die hij de mensheid kan schenken.

Jude Law speelde de titelrol in The Young Pope met Diane Keaton als Sister Mary, een non uit de Verenigde Staten die nu in Vaticaanstad woont. De cast omvatte ook Silvio Orlando, Scott Shepherd, Cécile de France, Javier Cámara, Ludivine Sagnier, Toni Bertorelli en James Cromwell.