Teaser voor The Silence of the Lambs sequel serie Clarice

CBS heeft de eerste blik op de Silence of the Lambs-vervolg serie Clarice uitgebracht. Deze kun je hieronder bekijken. Het drama met Rebecca Breeds als FBI-agent Clarice Starling staat gepland voor februari.

De serie heeft rollen voor Rebecca Breeds (Pretty Little Liars), Kal Penn (Designated Survivor), Michael Cudlitz (The Walking Dead), Nick Sandow (Orange Is the New Black), Lucca De Oliveira (SEAL Team), Marnee Carpenter (Criminal Minds) en Devyn A. Tyler (The Purge). Jayne Atkinson (Criminal Minds), Shawn Doyle (The Expanse) en Tim Guinee (Homeland) hebben terugkerende gastrollen.

Clarice serie

De serie volgt Clarice Starling na de gebeurtenissen in auteur Thomas Harris’ roman The Silence of the Lambs uit 1988. Het titulaire personage werd voor het eerst gespeeld door Jodie Foster, die haar tweede Academy Award voor beste actrice won voor haar rol in de film.

In 1993, een jaar na de gebeurtenissen van ‘The Silence of the Lambs’, duikt Clarice in het onvertelde persoonlijke verhaal van FBI-agent Clarice Starling terwijl ze terugkeert in het veld om seriemoordenaars en seksuele roofdieren te achtervolgen, terwijl ze haar weg vindt in de politieke wereld van Washington, DC.

De serie wordt geschreven en uitgevoerd door medewerkers Alex Kurtzman (Star Trek: Discovery) en Jenny Lumet, die beide momenteel ook samenwerken aan de aankomende serie The Man Who Fell to Earth van CBS All Access. Het project is coproductie tussen MGM en CBS Television Studios in samenwerking met Secret Hideout. Heather Kadin van Secret Hideout en zal ook dienen als uitvoerende producenten.

De originele film werd geregisseerd door Jonathan Demme (Rachel Getting Married) op basis van een scenario door Ted Tally. De hoofdrollen waren voor Jodie Foster en Anthony Hopkins in hun iconische rollen als Clarice Starling en Dr. Hannibal Lecter. Bovenop het kritische en commerciële succes met meer dan $270 miljoen bruto wereldwijd, wist de film de top 5 hoofdcategorieën bij de 64e Academy Awards in de wacht te slepen, waaronder Best Picture, Best Director, Best Adapted Screenplay en Best Actor en Actress voor Foster en Hopkins.

De rol van Clarice Starling werd overgenomen door Julianne Moore in het vervolg Hannibal uit 2001 van Ridley Scott.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter