Teaser voor Yellowstone seizoen 4

Paramount Network heeft eindelijk aangekondigd dat Yellowstone seizoen 4 in de herfst van 2021 verschijnt.

Fans zijn enorm opgelucht dat het wachten op Yellowstone seizoen 4 niet lang meer zal duren. Paramount heeft een langverwachte teaser en trailer uitgebracht die een dramatische blik werpen op het komende seizoen. Het grootste deel van de trailer bestaat uit beeldmateriaal van seizoen 3, behalve een korte clip die uit het nieuwe seizoen lijkt te komen. Daarin ligt John Dutton (Kevin Costner) neergeschoten aan de kant van de weg, wanneer Rip Wheeler (Cole Hauser) stopt.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Yellowstone (@yellowstone)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Yellowstone (@yellowstone)

Yellowstone seizoen 4

Yellowstone heeft een hoofdrol voor Oscar-winnaar Kevin Costner en is mede-gemaakt door de veelgeprezen, Oscar-genomineerde scenarioschrijver Taylor Sheridan (Wind River, Hell of High Water) en John Linson.

De cast bestaat ook uit Luke Grimes, Kelly Reilly, Wes Bentley, Cole Hauser, Kelsey Asbille, Brecken Merrill, Jefferson White, Gil Birmingham, Jacki Weaver, Piper Perabo, Kathryn Kelly, Finn Little, Will Patton.

Tweevoudig Academy Award-winnaar Kevin Costner schittert als John Dutton, de patriarch van de familie die de grootste aaneengesloten ranch in de Verenigde Staten bestuurt. Hij is onder constante aanvallen van degenen waaraan het land grenst – landontwikkelaars, een Indiaas reservaat en het eerste nationale park van Amerika. Het is een intense studie van een gewelddadige wereld, verre van media-aandacht – waar grond ontwikkelaars miljarden opleveren en politici worden gekocht en verkocht door ‘s werelds grootste olie- en houtbedrijven. Waar drinkwater vergiftigd wordt en onopgeloste moorden geen nieuws is. Ze zijn een gevolg van het leven aan de nieuwe grens. Het is het beste en het slechtste van Amerika gezien door de ogen van een familie die beide vertegenwoordigt.

Yellowstone seizoen 4 verschijnt in de herfst van 2021 op Paramount Network.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter