Teaserposter voor de film Pan met Hugh Jackman

Warner Bros. Pictures heeft de teaserposter vrijgegeven voor Joe Wright’s Pan. Deze kun je hieronder bekijken.

Pan

Pan poster

Peter (Levi Miller) is een tegendraadse twaalfjarige jongen die al zijn hele leven in een kil Londens weeshuis woont. Op een nacht wordt Peter meegenomen naar Neverland, waar hij de meest ongelofelijke avonturen beleeft terwijl hij het geheim van zijn moeder probeert te achterhalen. Samen met de krijger Tiger Lily (Oscar-kandidaat Rooney Mara) en zijn nieuwe vriend James Hook (Garrett Hedlund) moet Peter de meedogenloze piraat Blackbeard (Oscar-kandidaat Hugh Jackman) verslaan, om Neverland te redden en zijn ware lot te ontdekken.

De film Pan wordt geregisseerd door Joe Wright. De film is een vernieuwde versie van de roman Peter and Wendy, geschreven door J.M. Barrie. Het scenario is geschreven door Jason Fuchs. De film heeft hoofdrollen voor Hugh Jackman, Levi Miller, Garrett Hedlund, Amanda SeyfriedRooney Mara, Cara Delevingne.

Pan draait vanaf 16 juli 2015 in de Nederlandse bioscopen.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter