Teen Spirit exclusief via KPN te zien vanaf 18 juli

Filmdistributeur The Searchers kondigt een nieuwe samenwerking aan met telecommunicatiebedrijf KPN. Vanaf 18 juli zal de muzikale dramafilm Teen Spirit een maand lang exclusief te zien zijn voor alle klanten van KPN. Hierna zal de film ook in de rest van Nederland te zien zijn. In Teen Spirit speelt Elle Fanning (The Neon Demon, Mary Shelley en Galveston) de hoofdrol als de jonge Violet die doorbreekt met een zangcompetitie.

De 17-jarige Violet droomt van een leven als popster om haar saaie leventje op het Isle of Wight te ontvluchten. Wanneer op een dag de zangwedstrijd “Teen Spirit” voorbij komt, lijkt haar droom om een ster te worden misschien wel mogelijk. Zeker omdat ze wordt bijgestaan door haar mentor en voormalig operazanger Vlad. Maar gaandeweg ontdekt Violet dat de weg naar succes niet zonder valkuilen verloopt en moet ze haar eigen onzekerheden overwinnen.

De rol van Violet wordt vertolkt door Elle Fanning. Daarnaast zijn er rollen voor Zlatko BuricRebecca HallMillie Brady en Jordan Stephens.

Teen Spirit is geschreven en geregisseerd door Max Minghella (The Handmaid’s Tale). In film worden er liedjes gezongen van onder andere Tegan & Sara, Ellie Goulding, Robyn, Jack Antonoff, Orbital, Annie Lennox, Sigrid en Carly Rae Jepson.