Temple seizoen 2 vanaf 11 november te zien op Videoland

Temple seizoen 2 is vanaf 11 november te zien op Videoland. Alle afleveringen van het tweede seizoen van het Britse drama verschijnen eind deze maand op Sky TV, en ongeveer twee weken later worden deze ook beschikbaar gesteld door Videoland. Bekijk hieronder alvast een trailer.

Temple seizoen 2 op Videoland

Temple is het verhaal over Daniel Milton (Mark Strong), een getalenteerde chirurg wiens wereld op zijn kop komt te staan als zijn vrouw een levensbedreigende ziekte krijgt. Als alle gangbare opties voor een behandeling uitgeput raken, weigert Daniel de prognose te accepteren en op te geven. In plaats daarvan gaat hij samenwerken met een obsessieve maar verrassend vindingrijke zonderling – en samen zetten ze een ondergrondse kliniek op in het uitgebreide netwerk van verlaten tunnels onder het metrostation Temple in Londen.

In het tweede seizoen ontwaakt Beth uit haar coma, waarna ze een aantal vragen heeft voor Daniel, terwijl ook hun dochter Eve wil weten waarom haar ouders hebben gelogen. Ondertussen is Anna (Carice van Houten) erop gebrand een positieve draai aan de situatie te geven, ook al moet ze daarvoor nieuwe patiënten naar de illegale kliniek lokken.

Temple is een bewerking van de succesvolle Noorse tv-serie Valkyrien. Mark O’Rowe bewerkte deze Noorse productie tot een Britse versie. Samen met hoofdrolspeler Mark Strong is hij ook één van de uitvoerend producenten.

De hoofdrollen worden gespeeld door Mark Strong, Daniel Mays en Carice van Houten. Andere rollen zijn er voor Catherine McCormack, Lily Newmark, Tobi King Bakare, Wunmi Mosaku, Craig Parkinson, Chloe Pirrie, Ryan McKen, Siena Kelly, Claire Rushbrook.

Temple seizoen 2 is vanaf 11 november te zien op Videoland.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter