Temptation Island: Love or Leave seizoen 3 vanaf 28 april te zien bij Videoland

Vanaf 28 april presenteren Monica Geuze en Kaj Gorgels Temptation Island: Love or Leave seizoen 3 bij Videoland. Ze volgen de liefdesavonturen van vier Nederlandse koppels en verschillende singles. Het komende seizoen is opgenomen op de Dominicaanse Republiek en bevat een aantal nieuwe elementen. Zo mogen de koppels in Nederland al kiezen welke singles meegaan en gaan ze los van elkaar op reis.

Temptation Island: Love or Leave seizoen 3 bestaat uit twaalf afleveringen en is vanaf 28 april wekelijks te zien bij Videoland. Op de 28e verschijnen de eerste twee afleveringen, daarna is er wekelijks een aflevering te zien. Maak kennis met de vier koppels!

Deze koppels durven het aan! Zijn zij al met de ware of is er een betere match? Je ziet het bij Temptation Island: Love or Leave. Op 28 april, na Koningsdag kan je lekker uitbrakken met 2 afleveringen! ?

Geplaatst door Videoland op Donderdag 14 april 2022

Iris en Whitney

De 27-jarige directe en eerlijke Iris (Beveiliger haven) en de 34-jarige sportieve en nuchtere Whitney (Brandbeveiliger) zijn drie jaar samen. De afgelopen jaren hebben ze regelmatig te maken gehad met vertrouwenskwesties. Voor het stel is hun deelname aan ‘Temptation Island: Love or Leave’ erop of eronder. Whitney wil zich graag bewijzen aan Iris en zij wil er vooral achter gaan komen of Whitney te vertrouwen is.

Annebel en René

De 25-jarige lieve en ambitieuze Annebel (Medewerkster klantenservice) en de sportieve en sociale 27-jarige René (Beveiliger en online personal trainer) zijn vijf jaar bij elkaar. Ze doen alles samen en wijken nooit van elkaars zijde. Ze zijn toe aan de volgende stap in hun relatie en willen met hun deelname onderzoeken of hun relatie inderdaad zo sterk is als ze denken. René vraagt zich af of hij zijn wilde haren verloren is en of de playboy nog in hem zit. Annebel heeft het idee dat René haar soms voor lief neemt. Beiden zijn benieuwd of ze iemand ontmoeten die hen meer kan bieden dan ze nu al hebben.

Linde en Jan Sietse

De 24-jarige en sociale, ondernemende Linde (Woonbegeleider Psychiatrische Afdeling) en de 26-jarige grappige en eigenwijze Jan Sietse (Ex-Marinier) zijn pas een jaar samen. De twee hebben elkaar leren kennen op Curaçao en het was meteen liefde op het eerste gezicht, maar zijn beiden wat onzeker en jaloers. Met hun deelname aan ‘Temptation Island: Love or Leave’ hopen ze dit te verminderen en erachter te komen of ze de ware voor elkaar zijn.

Maris en Ivo

De ondernemende en vredelievende 27-jarige Maris (Creative Director) en de bevlogen en optimistische 28-jarige Ivo (Content Marketeer) zijn maar liefst negen jaar samen en kennen elkaar van het uitgaansleven. Maris denkt graag na over de toekomst, Ivo leeft met de dag. Maris twijfelt daardoor aan de relatie en wil onderzoeken of ze gevoelens kan ontwikkelen voor iemand anders. Ze gunt Ivo ditzelfde proces. Ivo hoopt dat Maris er door hun deelname achter komt dat Ivo de ware is.

Temptation Island: Love or Leave seizoen 3

Vier koppels proberen in het zonnige Italië te ontdekken of ze met de ware zijn of dat er toch iemand is die beter bij hen past. De partners worden van elkaar gescheiden en komen in contact met singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Tijdens meerdere dates krijgen ze de kans een diepere connectie aan te gaan en te groeien als persoon. Gaan de deelnemers na het experiment weer terug naar hun vaste partner?

Eind 2020 startte Videoland met het uitzenden van Temptation Island onder een nieuw format, die meer gebaseerd is op de Amerikaanse variant. Hierin wordt van tevoren door de koppels niet afgesproken dat er geen fysiek contact mag zijn, maar worden de koppels echt losgelaten om te kijken of ze de ware voor elkaar zijn. De focus is hierbij meer op het testen van de liefde dan het weerstand bieden tegen de verleiding. Ook de singles zijn hierbij op zoek naar een relatie en niet zoals in de normale seizoenen voornamelijk seksueel ingesteld.

De afleveringen zijn alleen te zien op streamingplatform Videoland van RTL. Temptation Island: Love or Leave wordt geproduceerd door SimpelZodiak – een label van Banijay Benelux.

Temptation Island: Love or Leave is vanaf 28 april 2022 om 00:00 uur wekelijks te zien bij Videoland.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter