Tenet 2: Komt er een vervolg op Tenet?

Nu de bioscooprelease van Christopher Nolans Tenet in volle gang is, heeft Golden Globe-genomineerde John David Washington zich uitgesproken over Tenet 2! In een recent interview met Esquire werd hem gevraagd naar het einde van de sciencefictionfilm. Washington uitte meteen zijn opwinding over de mogelijkheid om in de toekomst een Tenet vervolg op te nemen:

“In my mind, that’s a yes!. We will be doing this again, we’ll see you in a couple of years. In reality, I don’t know. Chris does what he wants. Maybe he has something that he’s developed for years that he wants to do next, maybe he’s been inspired by something else he sees and wants to do that, I don’t know. I hope we get to do it again, I hope we get to explore more, because I think we found something really unique.”

Hoewel het einde van de film het verhaal zeker open liet voor een mogelijk vervolg, is de kans dat Nolan een vervolg maakt op de een of andere manier klein omdat de veelgeprezen regisseur niet erg bekend staat om het maken van vervolg op zijn eerdere films zoals Inception, Interstellar en Dunkirk. De enige sequels die hij ooit heeft gemaakt, waren voor The Dark Knight-trilogie.

Tenet 2

Christopher Nolan is een van de meest invloedrijke en impactvolle regisseurs van de afgelopen decennia. Hij is het brein achter films zoals als Memento (2000), Inception (2010), Interstellar (2014) en de Dark Knight-trilogie. Zijn laatste film Dunkirk stamt uit 2017. Nolan en zijn films zijn voor meerdere Oscars genomineerd.

De Protagonist in Christopher Nolan’s nieuwe scifi-actiefilm Tenet is John David Washington is. Slechts gewapend met één woord – Tenet – moet hij de wereld zien te redden van de ondergang, reizend door een schemerwereld van internationale spionage op een missie die zich afspeelt buiten de bestaande tijd. Niet tijdreizen, maar Inversie.

Tenet is een internationale spionage-thriller welke in zeven landen gefilmd is. De hoofdrollen in de film worden gespeeld door Robert Pattinson (Good Time), Dimple Kapadia (Fugly), John David Washington (BlacKkKlansman), Kenneth Branagh (Dunkirk), Elizabeth Debicki (Widows), Michael Caine (The Dark Knight Rises) en Aaron Taylor-Johnson (Avengers: Age of Ultron). De film, welke tevens is geschreven door Nolan, is een mix van IMAX en 70 mm film, iets waar de regisseur beroemd om is geworden.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter