Tenet nogmaals uitgesteld door Warner Bros.

Er is slecht nieuws voor mensen die dit jaar uitkeken naar Tenet. Warner Bros. heeft de aankomende nieuwe Christopher Nolan-film voor onbepaalde tijd uitgesteld.

De huidige pandemie en de bijbehorende voorzorgsmaatregelen hebben ervoor gezorgd dat flink wat films zijn uitgesteld. Denk hierbij aan Wonder Woman 1984 en het aankomende nieuwe deel in de James Bond-reeks. Christopher Nolan stond er daarentegen op dat zijn nieuwste project genaamd Tenet gewoon op 17 juli zou uitkomen. Desondanks is de film de afgelopen tijd een paar keer uitgesteld en leek het erop dat fans van Nolan tot 12 augustus moesten wachten, om van Tenet te kunnen genieten.

Warner Bros. heeft nu echter laten weten dat de film voor onbepaalde tijd is uitgesteld. Volgens een woordvoerder genaamd Toby Emmerich komt er ”een nieuwe verschijningsdatum voor 2020”. Dit impliceert dat de film nog wel dit jaar zal gaan uitkomen.

Tenet

De Protagonist in Christopher Nolan’s nieuwe scifi-actiefilm Tenet is John David Washington is. Slechts gewapend met één woord – Tenet – moet hij de wereld zien te redden van de ondergang, reizend door een schemerwereld van internationale spionage op een missie die zich afspeelt buiten de bestaande tijd. Niet tijdreizen, maar Inversie.

Tenet wordt een internationale spionage-thriller welke in zeven landen gefilmd is. De hoofdrollen in de film worden gespeeld door Robert Pattinson (Good Time), Dimple Kapadia (Fugly), John David Washington (BlacKkKlansman), Kenneth Branagh (Dunkirk), Elizabeth Debicki (Widows), Michael Caine (The Dark Knight Rises) en Aaron Taylor-Johnson (Avengers: Age of Ultron). De film, welke tevens is geschreven door Nolan, gaat een mix worden van IMAX en 70 mm film, iets waar de regisseur beroemd om is geworden.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter