Terminator: Dark Fate poster onthult de terugkeer van Sarah Connor

Paramount Pictures heeft een eerste poster vrijgegeven voor Terminator: Dark Fate. Deze kun je hieronder bekijken. Morgen verschijnt de eerste trailer, dus hou de site in de gaten!

Terminator: Dark Fate

De film wordt geregisseerd door Deadpool-regisseur Tim MillerMarvel’s Agents of S.H.I.E.L.D.‘s Gabriel Luna speelt de nieuwe Terminator. Daarnaast zijn er ook rollen voor Arnold SchwarzeneggerLinda HamiltonNatalia ReyesDiego Boneta en Mackenzie Davis.

James Cameron, die in 2019 de Terminator-rechten terugkrijgt, produceert de nieuwe filmserie met David Ellison van Skydance. De filmmaker verkocht oorspronkelijk de rechten op de originele film voor $ 1 aan producer Gale Anne Hurd, met de afspraak dat hij de Terminator zou mogen regisseren, met Arnold Schwarzenegger in de hoofdrol. De eerste film verdiende wereldwijd $ 78,4 miljoen en werd bekroond met het veelgeprezen vervolg van Cameron, Terminator 2: Judgment Day, dat wereldwijd $ 519,8 miljoen bruto verdiende.

De nieuwe film moet zowel de start zijn van een ​​nieuwe trilogie films, alsmede een direct vervolg zijn op T2: Judgment Day. Hierbij worden Rise of the Machines, Salvation en Genisys genegeerd.

Billy Ray (The Hunger Games) schreef de meest recente versie van het scenario dat bedacht is door Cameron, Miller en Ellison.

Terminator: Dark Fate zal op 23 oktober 2019 in de bioscoop verschijnen.