The 355 vanaf 17 februari in de Nederlandse bioscoop!

The 355 is vanaf 17 februari 2022 te zien in de Nederlandse bioscoop! Simon Kinbergs aankomende internationale spionagefilm The 355 heeft een met sterren bezaaide cast onder leiding van Jessica Chastain en Lupita Nyong’o. Bekijk de volledige trailer hieronder!

The 355

The 355 in de bioscoop 

Wanneer een geheim wapen in de verkeerde handen valt, moet CIA-agent Mason ‘Mace’ Brown (Jessica Chastain) de handen ineenslaan met de rivaliserende Duitse agent Marie (Diane Kruger), voormalig MI6-bondgenoot en computerspecialist Khadijah (Lupita Nyong’o) en de Colombiaanse psycholoog Graciela (Penélope Cruz). Op hun levensgevaarlijke, halsbrekende missie om het wapen terug te vinden moeten ze een stap voorblijven op de mysterieuze Lin Mi Sheng (Bingbing Fan) die al hun bewegingen volgt. Terwijl de actie hen over de hele wereld brengt, van de cafés in Parijs en de markten van Marokko tot het glamoureuze Shanghai, sluit het viertal een kwetsbaar verbond dat de wereld kan redden of hun einde zal worden.

De hoofdrollen worden gespeeld door Jessica Chastain, Diane Kruger, Bingbing Fan, Penélope Cruz, Lupita Nyong’o, Sebastian Stan.

The 355 is geregisseerd door Simon Kinberg op basis van een script geschreven door Theresa Rebeck. De film is geproduceerd door Chastain en Kelly Carmichael voor Chastain’s Freckle Films en door Kinberg voor zijn Genre Films. De film is uitvoerend geproduceerd door Richard Hewitt (Bohemian Rhapsody).

The 355 is vanaf 17 februari 2022 te zien in de Nederlandse bioscoop!VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter