The A List seizoen 2 vanaf 25 juni op Netflix

Als je je afvraagt wanneer The A List seizoen 2 zal verschijnen, dan hebben we goed nieuws! Vanaf 25 juni is The A List seizoen 2 namelijk te zien op Netflix. Bekijk hieronder de trailer.

The A List seizoen 2

Mia denkt dat ze helemaal klaar is voor een zomer van zon, romantiek en sociale dominantie op een zomerkamp op een idyllisch eiland, maar de late aankomst van het mysterieuze nieuw meisje Amber verstoort alles. Amber loopt het kamp binnen alsof ze het bezit; grappig, zelfverzekerd, glamoureus en charmant. Mia haat haar meteen. Langzaam lopen Mia’s voormalige vrienden over naar Amber’s kant en begint Mia te vermoeden dat er veel meer op het spel staat dan een populariteitswedstrijd. Amber is geen normaal meisje, ze is gevaarlijk.

De cast bestaat uit namen als Lisa Ambalavanar, Ellie Duckles, Savannah Baker, Cian Barry, Eleanor Bennett, Jacob Dudman, Benjamin Nugent, Rosie Dwyer, Jack Kane, Max Lohan, Nneka Okoye, Micheal Ward, Georgina Sadler, Indianna Ryan.

The A List is een Britse tienerthriller serie gemaakt door Dan Berlinka en Nina Metivier, uitgebracht op BBC iPlayer op 25 oktober 2018. De serie is op 30 augustus 2019 internationaal uitgebracht op Netflix. In december 2019 trok de BBC zich terug uit het project en werd er aangekondigd dat de serie voor de tweede seizoen naar Netflix zou verhuizen.

The A List seizoen 2 is vanaf 25 juni te zien op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter