The Aristocats live-action remake in ontwikkeling bij Disney

Disney werkt aan een nieuwe live-action remake van de klassieker The Aristocats (in Nederland beter bekend als De Aristokatten). Dit meldt de site Deadline. De film wordt geschreven door Will Gluck en Keith Bunun. Gluck, die ook de film zal produceren, regisseerde onlangs Peter Rabbit 2: The Runaway, terwijl Bunin Pixar’s Onward schreef. Er is momenteel geen regisseur aan het project verbonden.

Wat betreft de stijl wordt er gezegd dat de live-action The Aristocats een look zal hebben die lijkt op de Disney+ Lady and the Tramp film die in 2019 is uitgebracht. Andere details zijn op dit moment niet bekend, omdat deze zich nog in de vroege ontwikkeling bevindt.

The Aristocats live-action remake

De 20e Disney-animatiefilm is gebaseerd op een verhaal van Tom McGowan en Tom Rowe, en draait om een ​​familie van aristocratische katten, en hoe een kennis van een straatkat hen helpt nadat een butler hen heeft ontvoerd. De film bevat de stemmen van Eva Gabor, Hermione Baddeley, Phil Harris, Dean Clark, Sterling Holloway, Scatman Crothers en Roddy Maude-Roxby.

De originele film uit 1970 volgde de verwende Parijse kat Duchess en haar drie kittens (Toulouse, Berlioz en Marie) terwijl ze op straat worden gegooid door de hebzuchtige butler Edgar. Ze ontmoeten daarbij de charmante steegkat Thomas O’Malley.

The Aristocats was de laatste Disney-animatiefilm waar Robert en Richard Sherman aan werkten als songwriters. De film is geregisseerd door Wolfgang Reitherman met een scenario door Ken Anderson, Larry Clemmons, Eric Cleworth, Vance Garry, Tom McGowan, Tom Rowe, Julius Svendsen, Frank Thomas, Ralph Wright.

Vinden jullie een live-action remake van The Aristocats een goed idee? Laat het ons weten in de comments!


VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter