The Aristocats live-action remake in ontwikkeling bij Disney

Disney werkt aan een nieuwe live-action remake van de klassieker The Aristocats. Dit meldt de site Wegotthiscovered. Details over de remake zijn nog schaars en het is veel te vroeg om over de casten te spreken, maar de remake staat hoog op de lijst van de studio, die recentelijk veel succes behaalde met The Lion King en Aladdin.

The Aristocats live-action remake

De 20e Disney-animatiefilm is gebaseerd op een verhaal van Tom McGowan en Tom Rowe, en draait om een ​​familie van aristocratische katten, en hoe een kennis van een straatkat hen helpt nadat een butler hen heeft ontvoerd. De film bevat de stemmen van Eva Gabor, Hermione Baddeley, Phil Harris, Dean Clark, Sterling Holloway, Scatman Crothers en Roddy Maude-Roxby.

De originele film uit 1970 volgde de verwende Parijse kat Duchess en haar drie kittens (Toulouse, Berlioz en Marie) terwijl ze op straat worden gegooid door de hebzuchtige butler Edgar. Ze ontmoeten daarbij de charmante steegkat Thomas O’Malley.

The Aristocats was de laatste Disney-animatiefilm waar Robert en Richard Sherman aan werkten als songwriters. De film is geregisseerd door Wolfgang Reitherman met een scenario door Ken Anderson, Larry Clemmons, Eric Cleworth, Vance Garry, Tom McGowan, Tom Rowe, Julius Svendsen, Frank Thomas, Ralph Wright.

Disney komt later dit jaar met een live-action adaptatie van Lady and the Tramp voor de streamingdienst Disney+. Daarnaast verschijnt Mulan in 2020 in de bioscoop en werkt de studio aan The Little Mermaid.

Vinden jullie een live-action remake van The Aristocats een goed idee? Laat het ons weten in de comments!

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

Nieuw series Netflix Instagram