The Baby vanaf 24 april op HBO Max

HBO en Sky Network hebben de officiële trailer voor The Baby uitgebracht. De serie is een duister grappige, rauwe ontleding van het moederschap, vanuit het perspectief van een vrouw die er geen wil zijn. Bekijk hieronder een trailer.

The Baby HBO

The Baby op HBO Max

Wanneer de 38-jarige Natasha onverwachts een baby krijgt, stort haar leven van doen wat en wanneer ze wil in een klap in. Controlerend, manipulatief en met gewelddadige krachten, verdraait de baby Natasha’s leven in een horrorshow. Waar komt het vandaan? Wat wil het? En hoe ver zal Natasha moeten gaan om haar leven terug te krijgen? Ze wil geen baby. De baby wil haar.

De hoofdrollen worden gespeeld door Michelle de Swarte, Amira Ghazalla, Amber Grappy, Genesis Lynea, Sophie Reid en Tanya Reynolds. De serie is afkomstig is van debuutscenarioschrijver Sian Robins-Grace en Lucy Gaymer.

De serie is geproduceerd door SISTER en Proverbial Pictures voor Sky en HBO. HBO, Sky en SISTER hebben eerder samengewerkt aan de bekroonde gelimiteerde serie Chernobyl.

The Baby is vanaf 24 april 2022 te zien op HBO Max.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter