The Batman trailer nagebouwd met Lego

Er blijken enkele mensen geweest te zijn die de recente The Batman trailer hebben nagemaakt met Lego-blokjes. Het resultaat mag er zeker zijn!

Een tijdje geleden verscheen de eerste The Batman trailer, die veel positieve reacties losmaakte. Een aantal fans werden echter zo enthousiast, dat ze de gehele video gingen namaken…maar dan met Lego. Het resultaat is hieronder te aanschouwen:

De initiatiefnemer van het bovenstaande project is blijkbaar begonnen op de dag dat de originele The Batman trailer verscheen. Dit was op 23 augustus, wat betekent dat hij er, wel met behulp van anderen, zo’n 2 maanden aan gewerkt heeft. Mocht jij de originele video ter vergelijking nog eens willen terugzien, dan kan dat hieronder:

Het met Lego namaken van Batman is eigenlijk helemaal niet zo’n vreemde keuze. In 2017 verscheen namelijk The Lego Batman Movie, een animatiefilm rondom een Lego-versie van de gemaskerde superheld.

In The Batman is voor het eerst Robert Pattinson te zien in de rol van Batman/Bruce Wayne. Overige bevestigde castleden zijn onder andere Zoë Kravitz (Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald) als Selina Kyle; Paul Dano (Love & Mercy) als Edward Nashton; Jeffrey Wright (The Hunger Games) als James Gordon van de GCPD; Peter Sarsgaard (The Magnificent Seven) als Gotham D.A. Gil Colson; John Turturro (de Transformers-films) als Carmine Falcone; Colin Farrell (Fantastic Beasts and Where to Find Them, Dumbo) als Oswald Cobblepot; Jayme Lawson (Farewell Amor) als kandidaat-burgemeester Bella Reál en Andy Serkis (Planet of the Apes, Black Panther) als Alfred.

De releasedatum voor The Batman is inmiddels meerdere keren verschoven. Als het goed is gaat deze nu ergens in maart 2022 uitkomen.

VOLG ONS

Ben jij liefhebber van films of series en wil je op de hoogte worden gehouden van het laatste nieuws? Houd deze website in de gaten of volg Entertainmenthoek via Instagram, Facebook en Twitter. Je blijft hiermee op de hoogte van de laatste nieuwtjes rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter