The Bear vanaf 5 oktober op Disney Plus Nederland

Er is een reden dat de meeste mensen geen restaurant kunnen runnen. Stream The Bear, een Original serie, vanaf 5 oktober exclusief op Disney Plus Nederland. Een jonge chef-kok uit de wereld van lekker eten komt naar Chicago om de broodjeszaak met Italiaans rundvlees van zijn familie te runnen na de zelfmoord van zijn oudere broer, die schulden, een vervallen keuken en onhandelbaar personeel achterliet.

The Bear Disney Plus

The Bear op Disney Plus Nederland

We volgen Carmen “Carmy” Berzatto, een jonge kok die in de wereld van eersteklasse restaurants vertoeft. Carmen keert terug uit Chicago om de broodjeszaak van zijn familie – The Original Beef of Chicagoland – over te nemen na een hartverscheurend overlijden in de familie. Mijlenver van wat hij gewend is, moet Carmen een evenwicht zien te vinden tussen de verpletterende realiteit van een klein bedrijf hebben, zijn koppige keukenteam en de gespannen familieverhoudingen – en dat terwijl hij zelf worstelt met de zelfmoord van zijn broer.

The Bear is een Amerikaanse comedy-dramaserie gemaakt door Christopher Storer. Het ging in première op FX op Hulu op 23 juni 2022, en heeft hoofdrollen voor Jeremy Allen White, Ebon Moss-Bachrach, Ayo Edebiri, Lionel Boyce, Liza Colón-Zayas en Abby Elliott.

De serie kreeg lovende kritieken. Op 14 juli 2022 werd het verlengd voor een tweede seizoen.

The Bear vanaf 5 oktober 2022 op Disney Plus Nederland.

Klik hier of hieronder op de banner voor een abonnement op Disney Plus en kijk je favoriete films en series.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter