The Black Phone met Ethan Hawke vanaf 23 juni in de Nederlandse bioscoop

Universal Pictures en Blumhouse hebben de nieuwe trailer uitgebracht voor Scott Derricksons nieuwste horrorthriller The Black Phone, gebaseerd op het gelijknamige korte verhaal van Joe Hill. The Black Phone draait vanaf 23 juni 2022 in de Nederlandse bioscoop. Bekijk hieronder de trailer.

 

The Black Phone in Nederland in de bioscoop

Finney Shaw, een slimme maar verlegen jongen van dertien, wordt ontvoerd door een sadistische moordenaar die hem opsluit in een geluidsdichte kelder. Om hulp schreeuwen heeft dus weinig zin, maar als een kapotte telefoon aan de muur ineens rinkelt, ontdekt Finney dat hij de stemmen van eerdere slachtoffers van de moordenaar kan horen. Zij zijn vastbesloten om ervoor te zorgen dat wat hen is overkomen Finney bespaard blijft.

The Black Phone is geregisseerd door Scott Derrickson op basis van een scenario dat hij schreef met zijn oude medewerker C. Robert Cargill, gebaseerd op het bekroonde korte verhaal van Joe Hill uit zijn New York Times-bestseller 20th Century Ghosts. De film herenigt Derrickson en Cargill met Ethan Hawke en James Ransone, die allemaal samenwerkten aan Sinister uit 2012.

Naast Hawke en Ransone zijn er rollen voor Mason Thames, Jeremy Davies, Madeleine McGraw, Brady Hepner, Jacob Moran en Jordan Isaiah White.

The Black Phone wordt geproduceerd door Derrickson, Cargill en Jason Blum, met Hill als uitvoerend producent. Het is een coproductie tussen Blumhouse en Crooked Highway Productions.

The Black Phone draait vanaf 23 juni 2022 in de Nederlandse bioscoop.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter