The Blacklist seizoen 9 vanaf 3 december op Netflix

The Blacklist seizoen 9 zal vanaf 3 december te zien zijn op Netflix. De reeks speelt zich twee jaar na de tragedie in de achtste seizoenfinale af. Bekijk hieronder een trailer.

The Blacklist seizoen 9 op Netflix

Raymond “Red” Reddington is een van de meest gezochte criminelen ter wereld. Op een dag geeft hij zich vrijwillig aan op het hoofdkantoor van de FBI. Hij beweert dat hij de politie wil helpen om alle gevaarlijke terroristen en misdadigers op zijn persoonlijke zwarte lijst onschadelijk te maken. Maar hij heeft een belangrijke voorwaarde: Red wil enkel spreken met Elizabeth Keen, een FBI-profiler zonder de minste ervaring…

In de twee jaar na de dood van Elizabeth Keen zijn Raymond Reddington (James Spader) en de leden van de FBI Task Force ontbonden – hun leven is nu op onverwachte manieren veranderd en de verblijfplaats van Reddington is onbekend. Omdat ze elk op een kruispunt staan, dwingt een gemeenschappelijk doel hen om hun oorspronkelijke missie te hernieuwen: gevaarlijke, wrede en excentrieke Blacklisters uitschakelen. In het proces beginnen ze dodelijke tegenstanders, onvoorstelbare samenzweringen en verrassend verraad te ontdekken die allianties zullen bedreigen en wraak voor het verleden zullen aanwakkeren, geleid door de meest sluwe crimineel van allemaal – Raymond Reddington.

In The Blacklist speelt James Spader de rol van Raymond (Red) Reddington. Megan Boone keert in seizoen 9 niet terug als Elizabeth Keen. Andere rollen in seizoen 9 zijn er voor Diego KlattenhoffHarry Lennix, Amir Arison, Hisham Tawfiq, Laura Sohn.

The Blacklist was een enorme hit toen het in 2013 debuteerde. Sindsdien heeft het steeds voldoende kijkers getrokken. Voor seizoen 9 besloot bedenker en showrunner Jon Bokenkamp de serie te verlaten. Zijn taken werden overgenomen door John Eisendraht, die al langer als producent en scenarist werkte.

The Blacklist seizoen 9 is vanaf 3 december 2021 te zien op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter