The Comeback Trail trailer met Robert De Niro, Morgan Freeman & Tommy Lee Jones

Cloudburst Entertainment heeft de trailer vrijgegeven voor de aanstaande actie/komedie The Comeback Trail, met in de hoofdrol Academy Award winnaars Robert De Niro (The Irishman, Raging Bull, Silver Linings Playbook), Morgan Freeman (Million Dollar Baby, Invictus, The Shawshank Redemption), en  Tommy Lee Jones (The Fugitive, Lincoln, No Country for Old Men). Je kunt de trailer hieronder bekijken!

In The Comeback Trail lichten twee filmproducenten, die geld verschuldigd zijn aan de maffia, hun ouder wordende filmster op met een verzekeringszwendel om zichzelf te redden. Maar ze krijgen uiteindelijk meer dan ze ooit hadden gedacht.

In de film zijn er ook rollen voor Emile Hirsch (Into the Wild, The Girl Next Door, Once Upon a Time In Hollywood), Golden Globe-genomineerde Zach Braff (Scrubs, Garden State, Wish I Was Here), Eddie Griffin (A Star Is Born, Malcolm & Eddie, The New Guy) en Kate Katzman (Walt Before Mickey, Adverse, This Is the Year).

The Comeback Trail werd geregisseerd door George Gallo (Bad Boys, Midnight Run, Middle Men), die samen met Josh Posner (This Miserable Thing Called Life) het script schreef.

De film is geproduceerd door Patrick Hibler, Phil Kim, David E. Ornston en Richard Salvatore. De film zal op vrijdag 13 november 2020 in de bioscoop verschijnen.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter