The Conners seizoen 4 aangekondigd

ABC heeft The Conners seizoen 4 aangekondigd. Dit meldt Deadline. De cast van The Conners heeft geen conventionele, zesjarige contracten. In plaats daarvan ondertekenen de acteurs van jaar tot jaar, wat de mogelijke aankondiging zo lang heeft opgehouden. De vier hoofdrolseplers van de serie – Sara Gilbert, John Goodman, Laurie Metcalf en Lecy Goranson – hebben naar verluidt allemaal nieuwe deals gesloten om terug te keren voor een nieuw seizoen. Deadline meldt dat de contracten betrekking hebben op een vierde seizoen van 20 afleveringen.

De Roseanne spin-off is sinds de lancering een geweldige hit voor ABC.

The Conners seizoen 4

In de serie worden de Conners, na een plotselinge ommekeer van de gebeurtenissen, gedwongen om de dagelijkse strijd van het leven in Lanford onder ogen te zien op een manier die ze nooit eerder hebben gehad. De iconische familie – Dan, Jackie, Darlene, Becky en D.J. – worstelen met ouderschap, dating, een onverwachte zwangerschap, financiële druk, ouder worden en schoonfamilie in het Amerikaanse arbeidersklasse. Door alles heen, de gevechten, het coupons knippen, de hand-me-downs, de breakdowns – heeft de familie met liefde, humor en doorzettingsvermogen de overhand.

De hoofdrollen worden gespeeld door Sara Gilbert, John Goodman, Laurie Metcalf, Lecy Goranson, Michael Fishman, Emma Kenney, Ames McNamara, Jayden Rey, Sarah Chalke, Katey Sagal.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter